ПРЕПАРАТИ - ХЮВЕСЕПТ/HUVESEPT

Марка: HUVEFARMA
Код на продукта: ХЮВЕСЕПТ/HUVESEPT
Наличност: В наличност
Прегледано: 1899
15.00лв.
Възможни варианти

* ОПАКОВКА:
Кол-во:
     

телефон за поръчка: 0988899010

+ Сигурно пазаруване 100 % сигурен сайт
+ Бърза доставка Доставка до 48 часа

ПРЕПАРАТИ - ХЮВЕСЕПТ/HUVESEPT

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С HUVESEPT
HUVESEPT е течен дезинфектант с бактерицидно, фунгицидно (Candida albicans) и ограничено вирусоцидно (вируси с обвивка) действие, като областта на приложение е хигиенна дезинфекция на ръце, както и дезинфекция на малки по площ повърхности и предмети, устойчиви на алкохол, вкючително такива, които влизат в контакт с храни за хора и животни. Подходящ е за прилагане в бита, в административни сгради, офиси, работни помещения, включително в здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни.
HUVESEPT е дезинфектант, създаден да отговори на предизвикателството на нашето време - COVID 19. Състава на продукта напълно покрива изискванията на Световната Здравна Организация за ефективни дезинфектанти в борбата с COVID 19.
HUVESEPT е регистриран съгласно българското законодателство в Министерството на Здравеопазването с регистрационен номер: 2789-1/29.05.2020 г.
HUVESEPT е течност, която гарантира отличното вирусоцидно действие на продукта, включително и COVID 19, прониквайки до всички пори на нашата кожа, за разлика от гел дезинфектантите. При производството на гел дезинфектанти, наличието на гел съставки ограничава количеството на биоцидите в продукта, затова гел дезинфектантите имат предимно бактерицидно действие.
В състава на HUVESEPT е включен етилов алкохол, активен кислород (водороден пероксид), глицерин и аромат.
Важно е да се знае, че ефективността на дезинфектанта се измерва по наличието на спирт, съгласно неговите тегловни проценти. HUVESEPT е с гарантирано съдържание на етилов спирт от минимум 70 тегловни %, които се равнява на минимум 85 обемни %. На етикетите на голяма част от дезинфектантите на пазар е изписано %-но съдържание на етилов алкохол, без да е се пояснява дали тези проценти са обемни или тегловни.
Етиловият алкохол в HUVESEPT е с най-високо качество, без наличие на метил- етил кетони, метанол и денатониум бензоат, вредни за здравето на човека. Много често при останалите масово предлагани дезинфектанти на пазара има наличие на метанол, който много лесно се адсорбира от кожата на човека, или се вдишва при употреба на дезинфектанта. Попадайки в организма на човека дори и в малки количества метанола води до отравяния, повреда на зрението и до необратими последици за здравето.
Наличието на водороден пероксид - носител на активен кислород в HUVESEPT обуславя неговото изключително бързо дезинфекциращо действие в интервала от
 
30 секунди, докато дезинфектанти базирани само на етилов алкохол има вирусоцидно действие едва след 60 секунди.
Включения във формулата на HUVESEPT активния кислород убива батериите и вирусите като разгражда протеино -липидните компоненти в клетъчната им мембрана.
Наличието на глицерин в състава на HUVESEPT спомага, да се елиминира вредното въздействие на спирта върху кожата на човека, предотвратява нейното изсушаване и напукване, същевременно с това я подхранва и омекотява.
В състава на HUVESEPT има елегантно добавен плодов аромат, който създава приятни усещания по време на употребата на продукта, като същевременно не се задържа за дълго върху ръцете и повърхностите.
HUVESEPT се предлага в практични опаковки от 500 мл, 1 литър и туби от 5 литра. Опаковките на HUVESEPT от 500 мл. и 1 литър са снабдени със спрей дозатор, с помощта на който с едно натискане се изпръсква върху дланта нужната доза дезинфектант, за дезинфекция на ръцете.
Тубите от 5 литра са изключително подходящи за употреба в обществени сгради, офиси и в дома. От тях лесно може да се заредят с дезинфектант използваните опаковки от 500 мл. 1 литър и други налични диспенсъри и пулверизатори.
Етикета на HUVESEPT е изпълнен съгласно законодателството с ясни и четими текстове, показващи на потребителя неговия състав, ефективност, начин на приложение, области на приложение, регистрационен номер, класификация и препоръки за безопасност

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Бърза поръчка

ХЮВЕСЕПТ/HUVESEPT - 1 Л × 1 бр.

Цена: 15.00лв.

0988899010

телефон

Сигурно пазаруване

×

Сигурно пазаруване

100 % сигурен сайт

Бърза доставка

×

Бърза доставка

Доставка до 48 часа

ТОП ЦЕНИ

×

ТОП ЦЕНИ

НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

×

Сигурно пазаруване

100 % сигурен сайт

Бърза доставка

×

Бърза доставка

Доставка до 48 часа

×
×